torsdag 17 september 2009

Long time since...

Nu var det sådär väldigt länge sedan igen. Vad har hänt den senaste tiden då?? Vi har varit till Vansbro på en liten visit och hälsat på släkt och vänner. Stannade även till i Borlänge på vägen hem så Nellan skulle få träffa sin morfar och hans Kerstin. Helgen efter det var vi på dop i Fläckebo Kyrka utanför Sala då hennes första kusin fick namnet Emma Märta Sofia. Därefter får ju inte glömmas bort att LillNell har börjat på förskolan (tidigare hette det ju dagis) och där trivs hon som fisken i vattnet. Visst är det ett stressmoment att ta sig iväg på morgonen, men det är värt det efteråt både av att få en gladare och piggare mamma när hon kommer hem, men också för att de ju har massor av cyklar där som är otroligt roliga att åka på. För att inte nämna alla kamraterna där, och det bästa av allt är ju att Vidar och Nellan hamnade på samma avdelning, vilket är fantastiskt roligt då de verkligen trivs tillsammans.

I övrigt är det väl inget sådär uppseendeväckande som inträffat. Vardagen rullar på i sitt vanliga tempo. Magen växer och jag är numera ledig om dagarna och borde därför få massor gjort. Men icke sa Nicke! Jag tycker det inte blir något alls istället, trots att man nu har tid över till att göra något. Men jag lägger ärligt talat ner tonvikten på att softa och ta det lugnt såhär inför att få en liten till. Måste passa på när tillfälle ges, kanske once in a lifetime grej att bara få gå hemma och skrota i sin ensamhet.

I helgen hoppas jag och Emil på att få lite barnvakt så vi kan göra något tillsammans, det var verkligen länge sedan vi gjorde något utan barn och tankar på tiden. Vi pratade lite om att ta en heldag och gå och kika lite i byggshoppar för att få lite inspiration till hur vi vill göra vårt badrum och nya tvättstuga. Avslutningsvis kanske det blir bio eller restaurant-besök på stan. Jag är otroligt sugen på thaimat för tillfället, dock inte någon salt kinabuffét utan ngt frächt med massor av grönsaker och gärna lite spicy kryddblandningar. Fick ett tips av en vän häromdagen om ett bra ställe.

Jaja, vi får se hur det blir med alla helgens bestyr. Som vanligt brukar ju något inträffa. Emil kände sig lite krasslig igår och det skulle inte förvåna mig om han går och blir sjuk lagom till fredag kväll. Men det sägs ju att man inte ska måla f*n på väggen i förväg. Nu ska jag ta och röja upp lite i köket efter morgonens frukost och göra iordning lite matsäck till i eftermiddag då Mikaela och Liam komemr på besök. Tänkte vi skulle gå och hämta Nelly på dagis och på vägen hem leka låta barnen få leka av sig i parken. Med lite avslutande picknick på det. Höres!

Tatta och Nenne på Mattias tattaaaaa... Nelly är otroligt intresserad av motorfordon (undra var det kommer ifrån) och alla låter de likadant... öönnn ön


Inga kommentarer: