onsdag 24 oktober 2007

ingen sa till mig...

...att man skulle få bröst stora som badbollar bara för att man väntar barn. Naturligtvis förstår jag att brösten växer i takt med magen. Men ingen har någonsin låtit meddela att din BH helt plötsligt kan säga knak och gå sönder. Detta var precis vad som hände i går kväll, först blev jag naturligtvis skitförbannad och tyckte minsann att Lindex underklädesavdelning hade dålig kvalité på sina grejer. Ända tills jag insåg det bisarra i hela situationen och dessutom att denna röda t-shirt-behå faktiskt inte var sådär splitterny som jag kanske hade hoppats på. Därav resulterade raseriutbrottet i ett gapskratt istället, vilket i och för sig är trevligare än att gå omkring och sura.
Igår gjorde jag inte väldigt mycket vettigt, hade tänkte skriva en CV, men istället fastnade jag i en underbar bok som desvvärre är utläst nu så inga ursäkter finns för att inte skriva sitt CV...
Men vad ska jag skriva då?
Varför är det allitd så svårt att vara positiv gentemot sig själv? Jag vet ju att jag kan jobba bra, och att jag har lätt för att lära, men hur framställer man detta på ett bra sätt utan att låta för egotrippad??
Jag ska försöka iaf, ville bara delge världen om mitt boob-problem samtidigt som jag passar på att inkräva tips på var man kan få tag i en skön tantBH som pallar tyngden av ett par bröst med tyng av bowlingklot.... Kanske ska satsa på en riddarrustning från medeltiden iaf.

4 kommentarer:

TheBat sa...

..och hela världen noterar. (Emil din lyckooooos, säg till om du behöver ett par extra händer) Men du, gumman, på bild två ser det ju ut att vara två huvud.....

Gudinnan Ragnarsson sa...

Det är bara ett huvud. Men lilla grynet kunde inte vara stila så mycket för han aktiverade sig med att sprattla omkring hej vilt därinne så bilderna blev väldigt suddiga.

TheBat sa...

Jaha, skall du förstöra hans liv? Sluta kalla honom för "lilla grynet"...

Gudinnan Ragnarsson sa...

Hehe, han/hon har många namn för tillfället. Bland annat lilla grynet men också grodan:-) Men tyckte grynet passade bra eftersom hon inte heller kan vara stilla en enda sekund... (hon där på TV alltså)